Konsert med Lisa Miskovsky

Konsert med Lisa Miskovsky på Bryggerikrogens uteservering i Kvarteret Bryggeriet. En del av "Sommarkvällar på Bryggeriet". Kvällen består av ytterligare musikunderhållning.

Lisa Miskovsky är aktuell med nytt material och en ny efterlängtad turné. Med sig i bagaget har hon en helt ny repertoar med nyskrivna låtar, som kommer att släppas under 2019. Detta blir den första utgivningen av Lisa sedan 2013. Lisa är en av musiksveriges absolut mest etablerade och största artister och låtskrivare. Sedan tidigare har hon sålt drygt 200 000 album, vunnit två Grammis, erhållit fem Rockbjörnar, medverkat i Melodifestivalen med mer med mer med mer. Det finns tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang. Förutom egen musik skriver Lisa även för andra artister. Våren sommaren hösten 2019 åker Lisa på turné med fullt band och i mindre skala.

Bryggerikrogen har fokus på lokala råvaror, svensk öl, naturliga viner och god stämning. På konsertområdet finns ett stort utbud av dryck: alkoholfritt, öl och vin etc. Under hela kvällen går det att köpa mat i "grillstugan", som kan ätas på stående fot. Önskas konsertmiddag innan huvudakten, går det bra att boka den på info@bryggerikrogen.se (begränsat antal platser).

Biljetter: 325kr + serviceavgift, bokning via www.tickster.comlänk till annan webbplats
Biljetten gäller för entré.

Arrangör: Bryggerikrogen i Nora i samarbete med Kulturaktiebolaget.

Tid: fredag 28 juni kl. 18:00

Plats: Bryggerikrogen, Kvarteret Bryggeriet

Område: Nora