Erbjudande, vandra i naturreservatet Malingsbo-Klotens vildmark

Nordic Discovery erbjuder utomhusäventyr i naturreservatet Malingsbo-Kloten. Den vackra och orörda naturen är klassad som Sveriges sydligaste vildmark. Höga granskogsklädda berg och djupa dalar ramar in orörda vattendrag med utmärkt vildmarkspaddling. Här finner ni mycket vacker natur och Nordic Discovery erbjuder många olika aktiviteter.

Guidad vandringstur
Naturreservatet Malingsbo-Klotens vildmark 19 september
Vandringsturen startar på Nordic Discoverys Äventyrscentral i den lilla byn Kloten och slutar med bastu och bad i sjön, i den lilla byn Nyfors. Halvvägs gör vi ett stop där en vildmarkspicknick serveras. Under picknicken lyssnar ni på en kunnig och erfaren viltspårare som berättar historier om skogens vilda djur. Längs vandringen passerar vi Gräsberget, Naturreservat Malingsbo- Klotens högsta punkt. Vandringsdistansen är 13 km.
Mer information och bokninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Malingsbo-Kloten triangeln,
en självguidad vandring på 3 dagar, med 2 nätters logi på vandrarhem
En klassisk tredagarsvandring på 38 km genom Naturreservatet Malingsbo-Klotens vildmark. Vandringen följer markerade vandringsleder mellan de små byarna Malingsbo, Kloten och Nyfors, med övernattning på vandrarhem i Kloten och i Nyfors.
Mer information och bokninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Självguidad vandring och paddling på 2 dagar,
Kloten-Nyfors-Kloten med 1 natts logi på vandrarhem
En tvådagars vandrings och kanottur på 21 km genom Naturreservatet Malingsbo-Kloten. Vandringen följer den markerade vandringsleden mellan de små byarna Nyfors och Kloten. Mer information och bokninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster