Konsert, Sophie Zelmani & Ted Ström med söner

Sommarkväll på Bryggeriet. Konsert med Sophie Zelmani och Ted Ström med söner på Bryggerikrogens uteservering i Kvarteret Bryggeriet.

Sophie Zelmani
Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden - där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv. I början av 2019 kom ett nytt album. "Sunrise" är titeln på albumet som är hennes 12:e sedan debuten i mitten av 90-talet. Två år efter "My Song" är det dags för Sophie Zelmanis tolfte fullängdare med nytt material. Titeln, "Sunrise", är hämtad från albumets nyckelspår. Som vanligt handlar de flesta texterna om relationer – självupplevda, iakttagna och uppdiktade – och olika sätt att betrakta livet. Allt samlas i en fascinerande blandning, där saker som har hänt och sådant som kunde ha hänt, utgör ett gäckande pussel.

Ted Ström med söner
På 70-talet, i bandet Contact, skrev Ted Ström låtar som "Hon kom över mon", "Samma vindar samma dofter" och "fyrvaktarns dotter". Senare med Norrbottens Järn, "Jag och du" och "Drömmarnas värld". 1984 skrev Ted "Vintersaga" som gjorts klassisk av Monica Törnell och inte minst Jerry Wiliams.

Om Bryggerikrogen
Bryggerikrogen har fokus på lokala råvaror, svensk öl, naturliga viner och god stämning. På konsertområdet finns ett stort utbud av dryck: alkoholfritt, öl och vin etc. Under hela kvällen går det att köpa mat i "grillstugan", som kan ätas på stående fot. Önskas konsertmiddag innan huvudakten, går det bra att boka den på info@bryggerikrogen.se (begränsat antal platser inomhus).

Biljetter: 325 kr + serviceavgift, bokning via www.tickster.com Länk till annan webbplats.
Framträdanden av Ted Ström med söner ca kl. 20, Sophie Zelmani ca kl. 21,
Dj innan och efter. Biljetten gäller för entré.

Tid: fredag 30 september kl. 20:00

Plats: Bryggerikrogen, Nora

Område: Nora