Sophie Zelmani. INSTÄLLT

Konsert med Sophie Zelmani och Ted Ström och söner på Bryggerikrogens uteservering i Kvarteret Bryggeriet, Nora. En del av "Sommarkvällar på Bryggeriet".

Om Sophie Zelmani
Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden, där vartenda andetag kan kännas som ett smärre jordskalv. I början av 2019 kom ett nytt album. ”Sunrise" är titeln på albumet som är hennes 12:e sedan debuten i mitten av 90-talet. Som vanligt handlar de flesta texterna om relationer – självupplevda, iakttagna och uppdiktade – och olika sätt att betrakta livet. Allt samlas i en fascinerande blandning, där saker som har hänt och sådant som kunde ha hänt, utgör ett gäckande pussel.

Om Ted Ström och söner
På 70-talet, i bandet Contact, skrev Ted Ström låtar som "Hon kom över mon", "Samma vindar samma dofter" och "fyrvaktarns dotter". Senare med Norrbottens Järn, "Jag och du" och "Drömmarnas värld". 1984 skrev Ted "Vintersaga" som gjorts klassisk av Monica Törnell och inte minst Jerry Wiliams.

Om Bryggerikrogen
Bryggerikrogen i Nora har fokus på lokala råvaror, svensk öl, naturliga viner och god stämning. På konsertområdet finns ett stort utbud av dryck: alkoholfritt, öl och vin etc. Under hela kvällen går det att köpa mat i "grillstugan", som kan ätas på stående fot. Önskas konsertmiddag innan huvudakten, går det bra att boka den på info@bryggerikrogen.se (begränsat antal platser).

Biljetter: 325kr + serviceavgift, bokning via www.tickster.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Biljetten gäller för entré.

Arrangör: Bryggerikrogen i Nora i samarbete med Kulturaktiebolaget.

Tid: lördag 27 juni kl. 20:00

Plats: Bryggerikrogen, Nora

Område: Nora