Hattparad

Hattparad med poesi. En symbios mellan hatten och det lästa ordet. Välkommen att fika i trädgården, bära en huvudbonad och se på andra hattar! Vill du vara med på själva hattvisningen kontakta Folkets Trädgård en vecka i förväg.

Kontakt: byalaget.stalldalen@hotmail.com eller 073-260 30 42
Folkets Trädgård: Sommarprogram 2021 Pdf, 6.8 MB, öppnas i nytt fönster.

Plats: Ställbergsvägen 16, 714 72 Ställdalen

Folkets Trädgård Ställdalen är en mötesplats och är även tänkt att fungera som en testbed för hållbar odling och kreativa ideer för Ställdalens framtid. I trädgården kan alla som vill smaka på grönsaker, dofta på blommor och vårda växterna och platsen gemensamt. Slå dig ner när du går en runda, kom hit och lek med barnen, stäng grinden så de kan springa fritt. Här finns ett konst och idéplank där de som vill får måla - ett kreativt uttryck för en demokratisk plats. Den här platsen tillhör alla.

Arrangörer: ABF Örebro Län, Folkuniversitetet Örebro Län, Fritidsbanken Kopparberg, Hells Skaters, JME Music, Kulturskolan, Ljusnarsbergs Bibliotek, Nya Kopparbergs Bergslags Hembygdsförening, PRO Ställdalen, Ställdalens AIK, Ställdalens Byalag, Ställdalens Naturstudieklubb, Unga Allergiker.

Med stöd av: Bergslagens Sparbank, Hela Sverige Ska Leva Örebro län, Ideell Kulturallians - Kulturens Kapillärer & Ljusnarsbergs Kommun.

Tid: lördag 21 augusti kl. 15:00-17:00

Plats: Folkets Trädgård Ställdalen

Område: Kopparberg