Showen BRÄND med Axel Schylström

Till Lindeskolans Aula kommer Axel Schylströms ”BRÄND”. En stilfull kombination av konsert, föreläsning & show –som har tokhyllats av både recensenter & publik. Omkring 30.000 personer har sett BRÄND och snittbetyget har uppgått i 4,7 av 5 möjliga!

Som nittonåring blev Axel en av Sveriges genom tiderna värst brännskadade överlevare. Sedan dess har han slagit igenom i Idol, tävlat flera gånger i Melodifestivalen, streamats över 10 miljoner gånger på Spotify, erhållit flera guldcertifikat som upphovsman, gett ut en bästsäljande självbiografi, varit modell i en av världens största utställningar – och växt till en av Sveriges mest efterfrågade inspirationsföreläsare.

Showen BRÄND utgår från Axels unika livsresa. Vi får ta del av både humoristiska och gripande reflektioner från livet som brännskadad. Syftet är att stärka åhörarnas självkänsla & självförtroende – och det lyckas varje gång. Publiken slungas mellan skratt, gråt, hopp & förtvivlan i en resa med musik, visuella effekter och fantastiska historier.

Biljetter: 295 kr, bokas på tickster.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangör: Axel Schylström

Tid: måndag 29 november kl. 19:00

Plats: Lindeskolans Aula

Område: Lindesberg