Familjeteatern hyttans hemligheter - Skogens magi

Välkomna till sommarens teateräventyr!

Hyttans Hemligheter är ett lekfullt teateräventyr för barnfamiljer i den gamla välbevarade järnhyttan där olika underliga och udda figurer fortfarande lever och bor, trots att det är mer än 110 år sedan hyttan stängdes ner. Du promenerar omkring bland masugn, rostugn, kolarkoja, kolmila, broar, smedja och vattenhjul omgiven av strömmande vatten i en vacker Bergslagsidyll. Där möter du bland annat hyttspöket Anna, luffaren Fargo, smeden Sylvester och den pippi-liknande figuren Mira-Maja som alla berättar om hyttans hemligheter på ett levande sätt så att du själv blir indragen i det spännande, mystiska äventyret. Buuuu...

Skogens magi har premiär den 15 juli och spelas till och med den 30 juli.
Första föreställningen startar klockan 10.00 och sedan varje halv och hel timme med en kort paus för lunch. Dagens sista föreställning startar klockan 15.00. Föreställningen är cirka 1 timme där du vandrar både inomhus och utomhus i Löa Hytta.

Biljetter till föreställningarna kan du köpa på plats i biljettkiosken eller här: biljetter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangör: Löa Hembygdsförenings Teatersektion

Tid: lördag 15 juli kl. 10:00-15:00

Plats: Löa hytta

Område: Lindesberg