Äventyr

Äventyrsbanan i Hällefors

Gå på lina 10 m över marken, höghöjdsbanan erbjuder utmanande övningar och våghalsiga strapatser på en av nordens största höghöjdsbanor. Här finns tre separata banor, en team-park och fyra linbanor, den längsta är på 200 m. Höghöjdsbanan ligger i Hellefors Herrgårds park.

Outdoor Ademy
Tfn. 070-388 94 78
Svedbergsvägen 2, Hällefors
www.outdooracademy.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Batalj Event

Time to escape reality! Proffsiga och unika event för företag och privatpersoner. Med över 20 år i branschen, egen gruva i Stråssa och erfarenhet att arrangera för tusentals deltagare, är Batalj företaget för de riktigt stora grupperna men även de mindre grupperna som vill ha något utöver det vanliga. Paintball, zombie escapes, zord ball, mångkamp och mycket annat. Garanterat unika aktiviteter för alla smaker och gruppstorlekar.

Batlaj event
Tfn. 072 50 50 096
www.bataljevent.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Naturklättring

Prova på klättring ute i naturen, för grupper upp till ca 15 personer. All utrustning ingår. Mat kan ordnas, pris för matlagning tas fram efter förfrågan.

Hoppsan
Tfn. Andreas Hidén 070-683 43 66
www.hoppsan.eu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kloten Lägret- Äventyrsbana

För familjen, tillsammans med kollegorna eller kompisgänget. Äventyrsbana med kluriga övningar på marknivå och höghöjdsbana 6-8 meter ovan marken med 14 stationer samt linbana och jättegunga. Spela Bubbleball, fotboll på ett roligt och annorlunda sätt. Archertag, var krigare med pilbåge på det roligaste sätt ni någonsin testat! Klotenlägret hyr även ut kanot och SUP.

Kloten Lägret
Sävenäsvägen 1, Kopparberg
Tfn: 070-654 37 37, 073-081 10 32
www.kloten.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klättersvamp i Lindesberg

Boulder Rock är ett 4 meter högt konstgjort klippblock med massor av olika leder med olika svårighetsgrad för fri klättring. Fri klättring innebär att du inte behöver någon säkring när du klättrar. Du klättrar så högt du kan och kan sedan hoppa ned på ett säkert sätt. Under klättersvampen finns ett 40 centimeter tjockt lager med träflis som fungerar som fallskydd. Klättring på svampen innebär stor försiktighet och det är viktigt att man följer regler och anvisningar; se länken.

Lindesberg Arena
www.lindesberg.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.