Golf

Lindesbergs Golfklubb

Lindesbergs Golfbana är en 18-hålsbana med gångavstånd från stadens centrum. Banan är varierande, där första nio spelas vid vatten och sista nio är mer av skogskaraktär. Restaurang, driving range och golf shop finns. Här finns också hotell, stugby, husvagnscamping och ställplats och padelbanor.

Tfn: 0581-870 50
Jungfruhagsvägen 11, Lindesberg
www.lindesbergsgk.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nora Golfklubb

Nora Golfbana är en 18 hålsbana som ligger vackert belägen i Östra Sund med utsikt över Norasjöns sydöstra del. Banan är ritad av Jeremy Turner och beskrivs i dag som en park- och skogsbana. Den är lätt kuperad med ett antal dammar och vattendrag. Här finns restaurang och driving range.

Tfn: 0587- 120 00
Östra Sund 110, Nora
www.noragolfklubb.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Saxå Golfklubb

Saxå Golfbana är belägen vid sjön Saxen mellan Hällefors och Filipstad. Banan har 18 hål och är en kuperad skogsbana med någon form av vattenhinder vid 13 av hålen. Restaurang och golf shop finns.

Tfn: 0590-240 70
Saxån, Filipstad
www.saxagk.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stjernfors Golfbana

Stjernfors Golfbana är en lätt kuperad skogs-och parkbana med 9 hål. Den är omväxlande, naturskön och bjuder på upplevelser och utmaningar både för nybörjaren och för dig med singelhandicap. Restaurang och driving range finns.

Tfn: 070-634 10 48
Stjernfors 409, Kopparberg
www.stjernforsgk.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster