Ditt basläger - En plats att utgå ifrån.

Och återkomma till.

Basläger. Ett begrepp du kanske förknippar med tuffa expeditioner och bergsbestigningar. När du är ute och reser i Bergslagen kan det också vara skönt att ha en fast punkt i tillvaron.

Ditt eget basläger. Där du kan förvara det du inte behöver för dagens upptäcktsfärd. Där du bor och kopplar av mellan utflykterna. En plats du utgår ifrån och återvänder till när dagen blir till kväll. 

Utgå från Nora

Med trästaden Nora som fast punkt för din vistelse har du en uppsjö av upplevelser och aktiviteter att ösa ur. Ett mer charmigt och gemytligt basläger får du leta efter. Naturen runt knuten, kulturen likaså. Vandringsleder, cykling på mountainbikeleder och runt sjöar, fantastiska naturreservat.
Läs mer om Nora som Basläger.

Utgå från Grythyttan

Orörd vildmark, härlig cykling och massor av lokala delikatesser. Allt detta, och mycket mer, väntar när du väljer Grythyttan som basläger för dina upplevelser i Bergslagen. Bege dig ut i naturen – och upplev den med alla sinnen.
Läs mer om Grythyttan som basläger.

Utgå från Uskavi

Uskavigården. Mitt i naturen ligger den. Omfamnad av sjöar, skogar och minnen från den gamla bergsmanskulturen. Låt Uskavi bli ditt basläger för olika aktiviteter i närheten.
Läs mer om Uskavi som basläger.