Camping - ett liv att älska

Allt fler älskar att campa. Det märks varje år, när husbilar och husvagnar rullar in i Bergslagen. Vi förstår varför så många kommer. Och vi vet varför.

Naturen är nära och sjöarna så många att flera campingplatser har sin egen. Ett, två, tre…tio steg från tältet eller husvagnen och så – plask i det behagliga vattnet. I Bergslagen finns mysiga familjecampingar; små och lite större; alltid finns det någon som passar. Och det finns ju inget som säger att du måste ligga stilla på samma camping under hela ditt besök hos oss. Res runt, prova olika campingplatser, möt nya miljöer, nya vänner. Och för varje gång du byter plats, kommer du automatiskt att färdas genom Bergslagen och alla vackra miljöer. Det är något att älska det också, lika mycket som att campa.

Naturskön naturistcamping

”Sveriges trevligaste naturistcamping”. Så skrev en av gästerna efter sin vistelse på Gustavsbergs naturistcamping och nakenbad stax utanför Nora. Upplev den natursköna, gemytliga och lugna campingen du också. Tälta, ställ upp husvagnen eller hyr en stuga. Och sedan – bara njut. Av trevligt sällskap, vacker natur, härliga bad, sköna grillkvällar och vedeldad bastu med brygga rakt ut i Norasjön.