Outdoor i Bergslagen

Gör en utflykt till Bergslagen. Upptäck vår trolska natur till fots på två hjul eller i kanot. Unna dig ett bekvämt boende i herrgård med frukost och middag. Bo i stuga, vandrarhem eller varför inte i tält. Bergslagen väntar på dig!

Cykla i trolska Bergslagen

Spendera några härliga dagar på Sikfors Herrgård. Ät gott och cykla runt sjön Sörälgen med stopp i Grythyttan eller Bredsjö, perfekta ställen för en lunch. Hyr en el-cykel och ta de extra lugnt eller utmana dig på mountainbikelederna i Hjulsjö.
Pris 2 570 kr, 2 nätter, del i dubbelrum, 2 st 3 rätters-middagar och tillgång till vedeldad bastu. Gäller fredag-söndag.

Mer information och bokning
0591-151 15, info@sikforsherrgard.se
www.sikforsherrgard.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kanotweekend på Svartälven

Upplev Bergslagen från kanoten, paddla längs Svartälven ner till Hällefors. Bo en natt på vandrarhem och en natt i eget tält vid någon av rastplatserna. Gör upp en eld, laga mat och njut av stillheten. Tält och annan extrautrustning går att hyra.
Pris: 1 020 kr/per person. 2 dagar, del i kanot, kanotväst, kanotvagn, karta, 1 natt på vandrarhem, 1 frukost och 1 transfer.

Mer information och bokning 0591-130 00, info@halleforsvandrarhem.com www.halleforsvandrarhem.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mountainbikeläger för familjen

Teknik- och turdagar för familjen i vackra Pershyttan utanför Nora. Instruktörer är två ungdomar som tränar och tävlar i mountainbike. Utmana familjen och ha skoj på teknikbanor, pumptracks och härliga skogsleder.
Pris: 2 dagarsläger med en natt i stuga 1 900 kr (självhushåll), max 3 barn.
Rek. ålder från 7 år.

Mer information och bokning
0730-79 99 79, bikeinbergslagen@gmail.com
www.bikeinbergslagen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster