Hjulsjö 103

Detta är inte ett vanligt hotell. Inte heller ett BnB eller vandrarhem. Det är upplevelsen av ett familjedrivet mathantverksställe mitt i ingenstans, med skogen och doften av nybakat bröd som din granne. Sov ut, ät en sen frukost, njut av lugnet inne eller utforska naturen utomhus. 

Du och din familj får din egen svit, med tillgång till kök och rustik matsal i ett av familjen Westlings gamla timmerhus - ’bryggeriet’ - cirka 5 minuters promenad från bageriet. Starta med en pizza i bageriet på fredag, njut av en lång kafélunch på lördagen och följ med ​​på en avslappnad familjemiddag hemma hos familjen Westling (om du inte hellre vill äta själv på rummet).

Bröd och bullar, varma från ugnen, levereras till din dörr, kaffe från vårt mikrorosteri, en provsmakning och rundtur i det lilla ciderhuset där vi producerar vår torra och krispiga cider, en tolkning av det karga landskapet som omger oss.

Upplev smaken av de lokala kulturspannmålen och Hjulsjö 103s torra och brödiga cider, producerade med så få ingrepp som möjligt, buteljerade för hand. Oavsett om du letar efter en lugn all inclusive-semester eller en gourmand på jakt efter nästa vistelse - familjen Westling ser fram emot att träffa dig i Hjulsjö!