Lindesbergs Hotell & Stugby

Hotellet ligger intill Lindesbergs golfbana, med gångavstånd till centrum. Rummen är 21 kvm stora och utrustade med helkaklade badrum, TV, snabbt WiFi, kylskåp, vattenkokare för kaffe, te & choklad och komfortabla sängar på 105 cm. Rummen värms upp med golvvärme via fjärrvärme och resterande el fås via egna solpaneler vilket gör hotellet i det närmaste klimatneutralt. Modern teknik, ett tydligt miljötänk och smarta finesser skapar en funktionell helhet.

Suiten/Familjerummet är 40 kvm med plats för fyra personer (dubbelsäng + bäddsoffa) med soldäck med utsikt över banan i söderläge, helkaklat badrum med egen bastu för den som vill ha en hotellupplevelse utöver det vanliga.

Stugbyn
I varje stuga finns två toppmoderna lägenheter på 40 kvm med fullt utrustat kök, torkskåp, städskåp, TV, WiFi, badrum med golvvärme och sängar av högsta komfort. Stugorna är dessutom handicapanpassade med generösa utrymmen och god funktionalitet.

Lägenheterna finns i två möbleringsalternativ: Fyran eller Sjuan. Fyran är möblerad med två stycken 90 cm sängar samt bäddsoffa och kan husera fyra personer (2+2). Sjuan är möblerad med två våningssängar samt bäddsoffa och kan maximalt husera sju personer (5+2).